Oloide loop

Wat u allemaal met de Oloide en de Oloide-loop kunt doen.

VLUU L100, M100 / Samsung L100, M100

Oloide

De Oloide is een driedimensionale lemniscaat. De Oloide is een vorm, zoals een bal rond is. De Oloide is van binnen een driedimensionale acht en heeft een zuiverend vermogen.De Oloide kan van verschillende materialen gemaakt worden zoals: hout, steen,enz.

Je kunt een Oloide in je rechterhand omvatten bij een probleem. Er duidelijk over zijn , dat je het probleem wilt delen met je Oloide. Dan wanneer je nog geen oplossing weet of ziet de Oloide naar je linkerhand brengen en daarna over te geven en je vraagt om de juiste oplossing. Daarmee laat je het los en komt vanzelf op z`n eigen tijd , moment & plaats het inzicht.

Zo kun je op je eigen lijf (lichaam) een 8-loop doen. Je begint bij je middenrif met de Oloide over je lichaam te glijden in een rondje om je buik en weer terug naar je solaris plexus, waarna je naar boven over het borst gebied ook een rondje glijdt en je weer terugkomt bij je solaris plexus. Daar laat je de Oloide liggen. Je kunt deze loop vervolgens herhalen & rust pauze`s nemen in het midden. Je kunt voelen , dat je lichaam gaat reageren met bv. doorstromen naar je handen en/of voeten. Dat kan zijn bv.: tintelingen / warmte, enz, tot je voelt , dat het genoeg is . Wanneer je dit vaker doet, zal je lichaam sneller reageren. Het is een snelle en makkelijke manier om te relaxen en je spanningen los te laten.

Zelf gebruik ik de Oloide voor massage`s Bv.: Voetreflex , vingerreflexologie, enz. en verder bij algehele massage`s.

Nu heb ik de Oloide ontdekt en verder de ” loop ,, ontwikkeld.

Je kunt elk onderwerp of situatie inbrengen, zodat je kunt ervaren en voelen met de Oloide in je hand. Daarna te ervaren waar je de belasting hebt en op welke manier je deze kunt loslaten.

Elke Oloide-loop is compleet anders, het belangrijkste is , dat je ter plekke al ervaart dat het verandert. Je voelt je daarna een stuk lichter en duidelijk meer in harmonie. De sessie duurt ongeveer 75 minuten à € 60,00. De loop wordt soms gecombineerd met de andere mogelijkheden van Love-is-Pies. Je kunt tevens een soort familieopstelling met de Oloide-loop doen.

Waarmee je  veel oud “ZEER,, in het NU kunt oplossen.

Deze loop kun je leren in èèn of meerdere workshops. Voorafgaand aan deze workshop, geef ik een persoonlijke Oloide loop. Het is belangrijk om eerst zelf een Oloide loop te ondergaan.Deze loop duurt plusminus 75 min. en kost normaal €60,00. Voor mensen die in de toekomst een workshop willen volgen kost deze kennismaking èènmalig € 50,00.

Bij voldoende deelnemers minimal 3 tot 5 personen tot maximaal 7 personen ga ik een datum plannen.Deze workshop zal in Driebergen – Rijsenburg gegeven worden.

De workshop kost 60 euro en duurt plusminus 3,5 uur.

 Daarbij is het handig wanneer je zelf een Oloide aanschaft , want deze helpt je in je proces. De Oloide heeft mij en andere mensen al veel gegeven ( rust ) & geholpen met loslaten.

Angela

De Oloide wordt gemaakt door Martin van der Meulen.

Verkocht door o.a.:

Martin van der Meulen                     &                     Angela van Walsum

info@oloide.nl                                                             info@love-is-pies.nl

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.