Over mij

Op jonge leeftijd zag ik meer dan gebruikelijk en wist dat ik hierin niet gehoord en gezien kon worden. De gave heeft mij geholpen om nu te zijn wie ik nu ben.

Opgegroeid in een groot gezin van totaal 10 personen, waar ik het zesde (getal van de liefde) kind was. Dit alleen al heeft veel impact op de manier waarop je in het leven staat.

AngelMijn opleidingen lagen meer in de verzorgende beroepen, o.a.  als bejaardenverzorgster. Ik ben 2x getrouwd en kreeg 2 kinderen, een jongen en een meisje waarvan er 1 een ‘handicap’ ( tegenwoordig een meisje met mogelijkheden ) had en later 24 uurs zorg nodig had. Dit heeft de nodige impact en levenservaring opgeleverd, wat op zich al een levensles was hoe en op welke manier hier mee om te gaan en deze maatschappij met z`n oordelen en vooroordelen.

Het feit , dat ik een gescheiden moeder was met 2 kleine kinderen heeft mij op alle manieren getest. Heb geleerd om in alle mogelijke & onmogelijke situaties met mezelf en anderen in dit leven om te gaan en bij mezelf te blijven. Om in mijn eigen kracht te blijven en voor mezelf te leren gaan staan in dit pittige leven.

Zeker de laatste jaren kregen mijn huidige man en ik nog 6 jaar een testcase waarin we voor de 2de/ keer thuis de zorg op ons hebben genomen voor mijn dochter die na 6 tehuizen duidelijk liet zien dat ze daar niet verder met haar leven kon. Wij puin geruimd hebben om haar verder te verzorgen tot haar 40ste jaar bleek later. Hierdoor zijn wij het meest gevormd tot wie mijn man en ik nu zijn, ervaringsdeskundigen tegen wil en dank.
Ieder had z`n leerproces en leerde met z`n valkuilen om te gaan. Heb me staande gehouden door zoveel mogelijk alle dingen die ons konden helpen te leren. Vele technieken toegepast binnen mijn gezin en tegelijkertijd bij de mensen om mij heen.

uil_painting_handenBeginnende met voetreflex massage en nu na z`n 50 andere cursussen/opleidingen later ben ik na mijn dochters overlijden in aanraking gekomen met vinger reflexologie, welke voor mij de cirkel rond maakte en waar ik het gevoel bij kreeg van had ik dit maar eerder geweten.
Dan had het leven heel anders kunnen verlopen. Inmiddels heb ik natuurlijk zoveel ervaring opgedaan en zijn wij de laatste jaren duidelijk in een stroomversnelling gegaan.

Een aantal ontdekkingen gedaan, waar ik nu grotendeels mee werk, omdat deze het meeste bewerkstelligde en heilzaam bleken te zijn. waaronder een vernieuwde ademhalingstechniek.

De apparaten waaronder de E-Lybra, welke werkt met Bio resonantie en voor veel/ in te zetten. Welke ons heeft ondersteund in het laatste levensjaar van onze dochter. Het heeft geholpen te begrijpen hoe onze dochter het beste te begeleiden en liet ons de gemoedstoestand nog beter zien.

Een onmisbaar apparaat terwijl ik wars was van apparaten, heeft de E-Lybra mij geleerd om hier toch een andere kijk op te krijgen en ben dit als een zeer welkome aanvulling/basis gaan zien. De E-Lybra en ik werk nu samen met dit apparaat, door de ervaring wijs geworden. Het kan.

uil_paintingDe BEMER ( BEMER-partner Gabrielle Maria van Walsum) heeft het laatste levensjaar veel meer levenskracht gegeven aan onze dochter en nog wat meer levensplezier. Doordat ze nu meer kon dan ervoor zoals, zwemmen, fietsen en daardoor levensenergie kreeg en helderder in haar denken was door een verbeterde bloedsomloop.

De kruiden van Maria Treben brachten grote verbeteringen en meer mogelijkheden. Was vervolgens met alle kennis die ik nu had opgedaan officieel een bedrijf begonnen om al het geleerde verder in de praktijk te brengen. Het zou toch zonde zijn om hier nu verder niets meer mee te doen na het heen gaan van mijn dochter.

Tja, toen kwam ik de vinger reflexologie tegen, welke mij de ogen nog verder opende en ik het gevoel kreeg , dat ik nu de cirkel rond had, samen met de readingen die ik hier zeer goed bij kon inpassen en met de apparatuur ( E-Lybra & de BEMER ).

Voel me als een vis in helder zwemwater en kan ik met recht zeggen: Ja ‘ik kan nu nog helderder zien’. Dit is zeker niet vanzelf gegaan, alle puzzel stukjes zijn gelegd en kan er mijn ervaringen nu aan toevoegen. Ik voel  mij met recht op mijn 63ste een laatbloeier.
Met veel levenservaring en een doel om dit alles in te zetten voor een liefdevollere wereld en daar wil ik graag aan bijdrage aan leveren met behandelingen, adviezen, workshops & cursussen.

Vooral de workshop hoe de liefde terug te brengen in onszelf, zodat de wereld liefdevoller kan worden. Ja, ik ben die druppel op de gloeiende plaat. Doen we niks met onze levenservaringen, dan is het dat wat we om ons heen blijven zien. Hier wil ik met alle liefde voor deze planeet, moeder aarde aan bijdragen.

Als u hetzelfde wilt, bent u van harte welkom. Dan kijken we, wat ik samen met de helpers voor u kan/mag betekenen. U laat emoties/ ballast los om verder te kunnen gaan.

Ik weet wat het was om mij heel alleen te voelen staan in deze maatschappij met mijn hoog gevoeligheid. Deze aarde is een prachtige planeet, laten we er met z`n allen van genieten. Een mooiere wereld begint bij jezelf, vandaar Love-is-Pies( pies = nachtspiegel )

Ontdoe je van alle gifstoffen, pijn & verdriet, dan is er meer ruimte voor de liefde en krijg je vanzelf de peace of te wel de vrede. Dat is waarom we hier op aarde zijn. Een hele ‘kunst’, vandaar dat daar mijn focus op ligt.
Daar ik ook intuïtief schilderes ben maak ik ook Focusjes, kunt u deze ter inspiratie voor u zelf aanschaffen, bestellen of aanvragen om u op de goede weg te houden. Speciaal voor u gemaakt of om uit te zoeken op mijn website.

   

  

               

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.